sunnuntai 23. elokuuta 2015

Työhuoneen maalaus

Viimeisenä remppakohteena tässä kodissa oli työhuone. Työhuoneessa oli kuvassa näkyvä ysärihenkinen tulppaanitapetti, jonka päätimme jättää maalikerrosten alle, jollei se lähtisi pohjamaalauksen yhteydessä irti.



No onneksi ei lähtenyt irti. Näin säästyttiin pakkeloimiselta ja hiomiselta. Pohjamaalina käytimme jotain kaverilta saatua valkoista remonttimaalia. Väriksi valittiin Tikkurilan Neva (V446) ja maaliksi Cellon täyshimmeää sisustusmaalia (kun oli tarjouksessa). 




 Täytyy kyllä suositella täyshimmeää maalia! Pinnasta tuli niin sileä, ainakin verrattuna kodin muihin huoneisiin, jotka on maalattu puolihimmeällä maalilla. Tapetin saumoja ei näy missään ja ainoastaan yhdessä nurkassa, jossa tapetti oli valmiiksi hieman koholla, näkyy vähän kuprua. Yksi kerros valkoista pohjamaalia ja kaksi kerrosta värillistä maalia riitti. 



 Värisävy on myös todella mieleinen. Huoneesta tuli niin raikas, että olen yrittänyt puhua miestä ympäri vaihtamaan työhuoneen ja makuuhuoneen paikkaa! To Do -listalla on vielä ovien hankkiminen kirjahyllyihin ja se vierassängyn hankinta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti